In memoriam

In memoriam Aad Schoon

Gisteren bereikte het bestuur het bericht dat ons zeer gewaardeerde lid Aad Schoon helaas op 19 maart is overleden. Aad was medeoprichter van Ethica en 25 jaar lang heeft hij een bestuursfunctie bekleed. Daarnaast is op zijn initiatief het begin gemaakt met de zomeravond bridge. Door zijn actieve opstelling en inzet heeft hij voor velen in de vereniging veel betekend. Ook in de regio stond hij als een zeer goede bridger bekend, niet alleen door zijn spel maar ook door zijn vriendelijke persoonlijkheid. Het is fijn dat hij tot op zeer hoge leeftijd op niveau bij onze vereniging heeft kunnen spelen. Wij zullen hem missen.
Namens de leden wenst het bestuur zijn familie en dierbaren veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 27 maart 2021 om 10.25 uur.
De plechtigheid is te volgen via:
www.liveuitzendingen.nl met als inlogcode 9AB54DDD

 

In memoriam Netty van der Kleij

Afgelopen zondag bereikte het bestuur het nieuws dat op vrijdag 22 januari Netty van der  Kleij plotseling overleden is. Voor het bestuur kwam dit schokkende nieuws totaal onverwacht. Wij kenden Netty al jarenlang als een zeer gewaardeerd lid van de vereniging en hebben jarenlang genoten van haar inzet als dame achter de bar. Elke donderdag kwam ze tegen 6 uur het gebouw binnen om de bardienst van die avond voor te bereiden. Nadat alles klaar gezet was, ging ze vaak nog even voor de leden een vers koekje bij de koffie halen. En ook boven de 90 jaar bleef ze erg kwiek en pienter, met voor iedereen een vriendelijk woord. Haar aanwezigheid achter de bar zullen we de komende tijd erg missen. Het bestuur wenst de dierbaren van Netty veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.
De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 29 januari 2021 om 14.00 uur.
De plechtigheid is te volgen via:
https:/www.essenhof.nl met als inlogcode 132946zo

In memoriam Wim Roelofs

Op zondag 10 januari is ons zeer gewaardeerde lid Wim Roelofs overleden. Voor het bestuur een grote schok omdat Wim in al zijn jaren van lidmaatschap diverse functies binnen de vereniging bekleed heeft. Als wedstrijdleider en arbiter heeft hij deze werkzaamheden jarenlang op zijn eigen, kenmerkende rustige wijze uitgevoerd. Daarvoor is de vereniging hem veel dank verschuldigd. Met hem verliest de vereniging een zeer gerespecteerde, gedreven maar ook rustige bridger. We gaan zijn aanwezigheid erg missen.
Namens alle leden wenst het bestuur Tiny en al haar dierbaren veel sterkte en troost toe bij dit grote verlies.

In Memoriam Douwe Schaaf

Afgelopen week kreeg het bestuur bericht dat onlangs op 94-jarige leeftijd ons oud-lid Douwe Schaaf overleden is. Douwe is gedurende een groot aantal jaren een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging geweest. Het bestuur wenst zijn familie en al zijn dierbaren sterkte bij het verwerken van dit verlies.

In Memoriam Cor Dielessen

Op 1 september jongsleden is helaas ons lid Cor Dielessen op 78-jarige leeftijd overleden. In hem verliezen we een zeer gewaardeerde, vrolijke en trouwe bridgevriend.
Namens alle leden wenst het bestuur Gerrie en haar dierbaren sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.

In Memoriam Truus de Vries

Vandaag kreeg het bestuur te horen dat op 29 oktober jongstleden Truus de Vries overleden is. Zij heeft de leeftijd van 79 jaar behaald. Ook in Truus verliezen we een zeer gewaardeerd lid. Jarenlang heeft ze met veel plezier en inzet bij Ethica gespeeld.
Namens alle leden wenst het bestuur haar familie en dierbaren sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.

In Memoriam Nel van der Hel
Afgelopen week ontving het bestuur het bericht dat 1 juli jongsleden Nel van der Hel op 83 jarige leeftijd is overleden. Nel was binnen de vereniging een markant lid. Jarenlang heeft ze samen met Corrie Scheen een zeer gewaardeerd paar gevormd. Haar plezier en spelvreugde waren kenmerkend voor haar. Zij heeft met zo veel plezier al die jaren bij Ethica gebridged en heeft het in Corona tijd ontzettend gemist.
Namens alle leden wenst het bestuur haar familie en dierbaren sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.