In memoriam

In memoriam Netty van der Kleij

Afgelopen zondag bereikte het bestuur het nieuws dat op vrijdag 22 januari Netty van derĀ  Kleij plotseling overleden is. Voor het bestuur kwam dit schokkende nieuws totaal onverwacht. Wij kenden Netty al jarenlang als een zeer gewaardeerd lid van de vereniging en hebben jarenlang genoten van haar inzet als dame achter de bar. Elke donderdag kwam ze tegen 6 uur het gebouw binnen om de bardienst van die avond voor te bereiden. Nadat alles klaar gezet was, ging ze vaak nog even voor de leden een vers koekje bij de koffie halen. En ook boven de 90 jaar bleef ze erg kwiek en pienter, met voor iedereen een vriendelijk woord. Haar aanwezigheid achter de bar zullen we de komende tijd erg missen. Het bestuur wenst de dierbaren van Netty veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.
De crematieplechtigheid vindt plaats op vrijdag 29 januari 2021 om 14.00 uur.
De plechtigheid is te volgen via:
https:/www.essenhof.nl met als inlogcode 132946zo

In memoriam Wim Roelofs

Op zondag 10 januari is ons zeer gewaardeerde lid Wim Roelofs overleden. Voor het bestuur een grote schok omdat Wim in al zijn jaren van lidmaatschap diverse functies binnen de vereniging bekleed heeft. Als wedstrijdleider en arbiter heeft hij deze werkzaamheden jarenlang op zijn eigen, kenmerkende rustige wijze uitgevoerd. Daarvoor is de vereniging hem veel dank verschuldigd. Met hem verliest de vereniging een zeer gerespecteerde, gedreven maar ook rustige bridger. We gaan zijn aanwezigheid erg missen.
Namens alle leden wenst het bestuur Tiny en al haar dierbaren veel sterkte en troost toe bij dit grote verlies.

In Memoriam Douwe Schaaf

Afgelopen week kreeg het bestuur bericht dat onlangs op 94-jarige leeftijd ons oud-lid Douwe Schaaf overleden is. Douwe is gedurende een groot aantal jaren een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging geweest. Het bestuur wenst zijn familie en al zijn dierbaren sterkte bij het verwerken van dit verlies.

In Memoriam Cor Dielessen

Op 1 september jongsleden is helaas ons lid Cor Dielessen op 78-jarige leeftijd overleden. In hem verliezen we een zeer gewaardeerde, vrolijke en trouwe bridgevriend.
Namens alle leden wenst het bestuur Gerrie en haar dierbaren sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.

In Memoriam Truus de Vries

Vandaag kreeg het bestuur te horen dat op 29 oktober jongstleden Truus de Vries overleden is. Zij heeft de leeftijd van 79 jaar behaald. Ook in Truus verliezen we een zeer gewaardeerd lid. Jarenlang heeft ze met veel plezier en inzet bij Ethica gespeeld.
Namens alle leden wenst het bestuur haar familie en dierbaren sterkte bij het verwerken van dit groot verlies.