Nieuws

Beste Bridgevrienden,

We zitten al weer een stuk in het nieuwe jaar en het bestuur is ondanks de onzekere situatie begonnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Traditioneel ontvangt u medio mei de clubinformatie omtrent het komende speelseizoen. Zo ook dit jaar, al blijft er natuurlijk nog een grote onzekerheid. Hopelijk gaat de vaccinatie zo snel dat we in ieder geval in september de clubactiviteiten op de donderdag weer kunnen hervatten.

In de informatie treft u de speelavonden voor het seizoen 2021/2022 aan. Belangrijke avonden zijn natuurlijk de ALV (28 oktober 2021); de Kerstdrive (23 december 2021); de Paasdrive (14 april 2022) en de Slotdrive (19 mei 2022).

 

Momenteel is het bestuur met d egemeente in gesprek over de herstart. Omdat de anderhalve meter gehandhaafd blijft, kunnen er minder tafels in de Tweelingzaal geplaatst worden. Derhalve zal een extra ruimte gehuurd moeten worden.

Hopelijk tot een spoedig weerziens in de speelzaal!!!

Tot die tijd wenst het bestuur allen een fijne, zonnige zomer toe. En vooral: Blijf Gezond!!

Deze week ontving het bestuur een overlijdensbericht van ons zeer gewaardeerde lid Nel van der Hel. Zij is op 1 juli overleden. Nel is 83 jaar geworden. Zie ook in Memoriam.

 

 

Met ingang van 5 maart 2020 is Jeffrey Elmensdorp onze nieuwe wedstrijdleider. Indien nodig kunt u bij hem afmelden, graag wel voor donderdag 12.00 uur.
Het telefoonnummer van Jeffrey is: 078 – 6149379

DUS GRAAG AFMELDEN

OP ELKE DONDERDAG VÓÓR 12.00 UUR


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *