Nieuws

Beste bridgevrienden,

Het seizoen 2022-2023 zit er nu helemaal op. Gisteravond de traditionele Bloemendrive, dit was weer een groot succes. Iedereen kon op het eind een mooie, welverdiende plant uitzoeken. Zo heeft iedereen een passend geschenk voor in huis, in de tuin of op het balkon.

Het bestuur is blij dat er na de Covid-19 ellende weer een volledig seizoen is gespeeld. En gelukkig is er bijna geen verloop in het ledenaantal, we zijn blij dat het ledenaantal op peil blijft en ook nog een beetje groeit. Niet alleen de bridge op zich, maar vooral ook de goede onderlinge sfeer zorgt ervoor dat de vereniging een prima continuiteit heeft. Allen dank daarvoor.

Nu begint de zomerstop. Maar net als vorige jaren organiseert Ethica, in samenwerking met Sans Fumee, de zomeravondcompetitie. Weer op de maandagen in de maanden juni, juli en augustus. De eerste avond is dus maandag 5 juni. De speelavond start om 19.30. Omdat elke avond ingeschreven dient te worden, het verzoek om dan uiterlijk om 19.15 aanwezig te zijn. Locatie natuurlijk weer Cultureel Centrum Sterrenburg.Een prima gelegenheid om het bridge te onderhouden, maar ook om mensen van andere verenigingen aan de kaarttafel te ontmoeten. We hopen weer op een grote opkomst.

Het seizoen 2023 – 2024 begint op donderdag 7 september. Het bestuur wenst iedereen een fijne, zonnige zomer in goede gezondheid. We hopen iedereen 7 september weer te mogen begroeten.

En natuurlijk niet vergeten: Zaterdag 30 september: de viering van het 50 jarig bestaan van Ethica. Zet dit vast in uw agenda!!!

 

 

Afmeldingen voor komende donderdag graag weer voor 12.00 uur bij Jeffrey.
Dit kan niet met een SMS, dan komt de melding niet door. Gebruik dus altijd onderstaand telefoonnummer!!!!!
Telefoonnummer: 078 614 93 79

 

Nu de Corona nog steeds in ons midden is, nogmaals het verzoek om bij de bekende klachten af te melden.

En dat kan nog steeds op twee manieren. Elke speelavond kunt u opschrijven wanneer u een avond verhinderd bent. Dit in het  “afmeldboek” dat op de tafel bij het spelmateriaal gelegd is. De wedstrijdleider kan hier dan bij de indeling rekening mee houden. Ook kunt u telefonisch afmelden, graag zo vroeg mogelijk in de week.
Afmelden bij Jeffrey Elmensdorp (078 614 93 79). 

Natuurlijk hoopt het bestuur u allen in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen.

 

Suze Raaff / Taco Nieboer
Nel van der Giessen
Joke Wemmers
Willy van Loon
Gerard Damveld

 

DUS GRAAG TIJDIG AFMELDEN

UITERLIJK DONDERDAG VÓÓR 12.00 UUR
BIJ JEFFREY ELMENSDORP
078 614 93 79

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *