Nieuws

Beste bridgevrienden,

 

De kop is eraf, de competitie is weer in gang gezet. En weer als vanouds, meer dan 80 leden gave acte de presence. Vier lijnen waarin weer fanatiek, maar onder een prima sfeer, is gespeeld. Volgens het bestuur smaakt het naar meer, we kijken uit naar het verdere verloop van de competitie.

De afgelopen weken is er weer een aantal keer op een erg laat tijdstip afgemeld. En soms kan het niet anders, maar het brengt de wedstrijdleider wel in de problemen. Het wordt dan moeilijk om tijdig een nieuwe indeling voor de avond te maken. Dus hopelijk blijft een late afzegging echt een uitzondering.

Nogmaals de melding dat het afzeggen op twee manieren kan. Elke speelavond kunt u opschrijven wanneer u een avond verhinderd bent. De wedstrijdleider kan hier dan bij de indeling rekening mee houden. Ook kunt u telefonisch afmelden, graag zo vroeg mogelijk in de week. Op de wedstrijddag zelf kunt u tot 12.00 uur bij Jeffrey Elmensdorp afmelden (078 – 6149379) en kan dan de indeling nog aangepast worden. 

De begintijd en lokatie blijven ongewijzigd: om 19.30 begint de speelavond in Cultureel Centrum Dalmeyerplein te Sterrenburg.

Natuurlijk hoopt het bestuur u allen in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen.

Tot donderdag 8 september!!

Jan van Vliet
Nel van der Giessen
Joke Wemmers
Willy van Loon
Gerard Damveld

Jeffrey Elmensdorp is onze wedstrijdleider. Indien nodig kunt u bij hem afmelden, graag wel voor donderdag 12.00 uur.
Het telefoonnummer van Jeffrey is: 078 – 6149379

DUS GRAAG AFMELDEN

OP ELKE DONDERDAG VÓÓR 12.00 UUR

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *